fredag 29. februar 2008

Henry viste vei!

Då va det helg igjen. I natt sov eg på et gjestehus borti gatå – det va dødsherligt! Svære myke seng, eget bad med varm(!) dusj og til og med frokostservering.. Grunn; huset vårt e fullt av folk og Lisbeth blei syke i går og spydde å sånt.
Lisbeth og Roger på vei opp stigen!

Sist helg va me på fjelltur te det eina fjellet som ”omringe” Mbale. Me reist fra youth centre klokkå 7 om morgenen. Det va kjempeherligt, og minte te tider litt om norsk fjelltur. Det som va kulest e at det e bare bratt fjell det siste stykke så der har landsbyfolkene (som bor på toppen av fjellet) bygga ein slags stige. Egentlig ser det bare ut som et ras av greiner.. Alle ligge ganske tilfeldig stabla, og det va faktisk litt skummelt å gå opp. Når me endelig hadde komt opp te toppen følte me oss ganske spreke –te me så ned i fjellsiden der det kom tre unger oppover med svære trestokker på hodet..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Attention!

Unknown sa...

Så kjekt!Hadde tenkt mæ opp på Wanale en gang, i lag med besøk fra Birkeland. Thomas skulle vise vei, for han og søstra hadde vært der før. Men vi klarte å ta feil i et stiskille et sted, og endte opp under et stup. Ettersom sola hadde kommet ganske langt opp på himmelen, og vi ikkje gadd å gå ned og opp igjen, nådde vi aldre toppen. Neste gang æ e i Mbale!

Anonym sa...

Kuli Maria!
Eg drømte om at me gjorde dette sammen itte at eg hadde lest det, hehe. Men nå komme eg snart på besøk! Bare TO uker igjen!! :D Glede meg te å få mailen din om ke eg ska ha med, men mamma sa at eg sko ha me noe kortstokk og terninger og, satse på du gir beskjed hvis det e noge meir ;)
Glede meg te å se deg igjen!!!
Klem, Maren

Anonym sa...

See Here