mandag 28. januar 2008

Det e vanskelig å vite ka eg bør skrive om dagene nå. Siden skolen isje begynne før 4 februar e det isje mye program på CRO. Stort sett henge eg eindel.. Både på jobb og på fritiden. Eg like det egJ Hjemme går det mye i fotball/volley, jogging, monopol-spilling, kortspilling og matlaging. Me lage så masse mat! Guttane hadde fått masse bønner å posho i sist uka, så kver kveld va det bål i hagen til kjempeseint. De e vannvittig mye flinkere å lage mat enn meg.. Me lagte åg chapati (igjen) men det blei sje fullt så vellykka. Kver gang me starte, tror me at DENNE gangen blir de bra, men det har isje skjedd ennå. eg og Emmanuel har planta ananastre i hagen! til neste aars Actnow'ere;)


På CRO e det litt andre ting me finne på. Sist uka fikk eg pakkekalender som Christina hadde lagt te meg og oppi der va det tusjer. Så på torsdag og fredag gikk det i tatoveringer. Det begynte smått og uskyldig med ein blomst på håndå og endte opp me at me tegnte selvportretter av kverandre på armane. Som dokk ser på bildet har eg Lasarus på min arm..

-Eg har åg nå blitt "hekta" på hjul-gåing. Vett nogen ka det e ? Det e ungane som leke me sånne hjul. Di springe ette hjulene med ein pinne. Fusst tenkte eg at det va kjeempelett, men så avanserte me det heila me at me sku gjennom ein løypa + et "dropp".. Puh, det va veldig løje, men sykt varmt –spesielt siden eg isje e så goe på å dempa farten på hjulet.
Me har begynt me å finne nye unger til Rehabiliteringsklassen på CRO nå. Så om morgenene e me mange flere en me pleie på Street walk’en. Me guttane e det veldig greit å få de med, men jentene SPRINGE! De går i store gjenger, åsså har de ein leder som regel. Lederjentå har full kontroll på de små, så når me komme får hu alle sammen til å springe vekk. I Karamajong stammen (som de fleste gateungene e) e nemlig isje utdanning någe som står så veldig høgt.
Hvis dokk huske han lille gutten som eg fortalte om, som hadde stokke av hjemmefra etter de hadde lagt festmåltid til han, så møte me han kver morgen. Alltid me sniffekluten i håndå. Han e så vannvittig tynn og skjønne, og hadde det isje vert regler imot det så hadde eg tatt han under armen og med meg hjem til Norge. her har me han lille gategutten.. klar for frokost!


De to siste dagene har det vert overskya, og temperaturen e isje så høy lenger. Regnperioden begynne nå snart.. Lure på kossen det blir! Det blir liksom isje den samme Afrika stemningen ser eg for meg. Men men, det positive e at eg forhåpentligvis kan spille fotball og leke uten å bli slitenJ Ellers e den største "happeningen" i mitt liv for tiden, at heila Kalstø familyen komme te helgen! Villt, det komme til å bli fest og glede!! Tom på jobb, har begynt å samle kveg som han skal gi til svigerfar:P