mandag 3. desember 2007


I dag e det fusste desember. Villt! Denne høsten har bare forsvunne.. Men fytti så herlig å slippa kulden. Eg begynne å bekymre meg for om eg egentlig komme te å klare å vende tebake te nord.. Men det tar me sidenJ
Eg tror aldri eg i mitt liv har vært så aktive med fotball som itte eg kom ner her. Enten på "fielden", eller alternative plasser –som i går med full fotballkamp i matsalen te ungane. Det va ett under at ingen skada seg, med rundt tretti stykker trykka inn der, med betong gulv å harde bord å stoler overalt. Kanonkjekt! Eg har endelig funne mine likemenn på fotballbanen, -gutter under 10 år.
Andre ting me jør i denne syke varmen e å spille volleyball. Men det e mest me di eldre ungane.. Å de ivrigste e gateguttane på 16-18 år. Eg ler meg i hjel når eg spille me di, frem te di blir litt for gira å denge kverandre me ballen.. Men jo; det e veldig kjekt å ha en "jobb" der eg kan spille volleyball i mangen timerJ
I dag har me vært i bryllup igjen.. Me kjente isje bruden og brugdomen, men brugdomen har visst en slags tilknytning te CRO. Carol, som me jobbe me, inviterte oss å hu e jo faktisk inngifta i brugdomens familie på ett vis. Det va vell rundt 400 stk der. Bruden va engelske så på hennes side va der mangen mzungua. Men eg tror alle di suns det va litt merkelig at der satt to kvite midt i familien te brugdommen, spesielt siden ingen visste kem me va..


Ellers kjøre me på me juleforberedelser.. Me har lagt ferdig julekalenderen til Kristin og Margrethe som bor i Kampala. De komme på mandag. Då får me åg julekalenderen som di har lagt te oss. Glede meg! For utenom det e det vel sje så masse som minne om jul suns eg.
Men det e like greit, så slippe eg å tenke på ka slags ting eg "går glipp av" på jul. Min jul blir nemlig palmer å strender å Kenya..Mmm glede meg!
Bildene e av huset vaart og rommet mitt. Check out spesialeffektene;) Eg e TRI plasser paa en gang. Me har netopp begynt aa ta panoramabilder og det e konge!