onsdag 12. mars 2008

nogen av ungane har funne ut at lisbeth har webcamera paa pcen...

Akkurat nå e det onsdag og studiedag.. Eg spise frokost mens eg skrive på pcen og hørre på ein blanding av Vamp og Ugandiske hits..
Mamma og di tok med seg den bESte kornblandingen til meg, og eg har til og med kjøpt lettmelk, så frokosten e perfekt.. Frem til nå har eg nemlig bare drukke sånn feit helmelk som smake litt mer som fløte, hehe. Einaste som sette ein liten demper på stemningen e at i går glemte eg å ta pose rundt kornblanding pakken så di små røde maurene har funne veien oppi. Irriterane, eg drepte 5 av di men der e sikker merr oppi.. Det som e bra e at di e så små at du merke egentlig isje om du spise maur eller sånne små frø fra kornblandingen.. Haha,, Eg prøve å hørres litt tøff ut men eg e ingenting i forhold te Margrethe og Kristin som heilt fra di kom har hatt maur i brødskivene sine..

eg vett at dette ser veldig toerrt og smakloest ut, men bortsett fra kornblanding e dette den BEste frokosten alsaa. mmm.. masse smoer og toast!

Eg jobbe for fullt om dagen, me opptaksprøve til Kunsthøgskolen i Oslo (sko egentlig søke til Bergen og men der må en sende inn digitale arbeid og det har eg jo faktisk isje sjans te). I dag sto eg opp klokkå 10 og har sotte ute og tegna heila morgenen fram til nå klokkå 1. E har blitt så SYKT brente på leggene. Eg har nemlig bare sotte i ein stilling , og dum som eg e trodde eg at eg va vant te solå ette 5 måneder. Men eg sitte jo alri i solå så leggene mine e kjemperøde nå. Sko egentlig gå inn te byen nå, men tror eg må venta te solå isje e så sterk lenger.


odeke som gris: me har lagt kostymer til barnedevotion imaaraa. me ska spille "den bortkomne soenn" og ska ha 3 griser


Planen min for bloggen denne ukå va å skildre veien min hjem fra jobb, men den planen måtte eg utsetta litt. Eg tok nemlig me meg kamerate i går for å ta bilder av alle di "faste" eg møte på vegen.. Men eg suns det e så flaut å spør om å ta bilder av folk..:/ Men eg ska nok få gjort det før eg komme jem, der e så mangen festlige folk hehe,.

me har ny rehabiliteringsklasse, og naa har di til og med faat uniform. kjempeskjoenne, men det e ingen som klare se kem som e jenter og gutter for paa disse nye uniformene e det bare shortser;)


Samtaleemnet for tiden her i Uganda e jordås undergang -22 desember 2012. Det har stått på fremsiden av Red Pepper (avis i litt Se og Hør sjanger) kver dag i over ein uka. I går leste eg at nå har di og funnet ut at denne planeten som ska kræsja inn i jorda (Nibiru e navnet) bringe me seg et menneskeetende monster, på toppen av alt. Aviså har nok tjent en del penger på dette, og det som e verst e jo at mangen tror på det! Der e mangen som isje har særlig utdanning, og då skjønne eg at di blir redde. Eg snakte me nogen om dette åsså lurte di på koffer eg isje trodde på det. Då sa eg at eg kom te å tro på det vis di skrive om det andre steder enn Red Pepper, eller aviså kunne navngi di forskerane som di skrive har funne ut om Nibiru. Han eine viste meg kildehenvisningen i aviså –ein nettside på internett. Eg sa at til og med eg hadde ein egen nettside på internett kor eg skreiv akkurat ka eg ville. Han så litt overraska ut, han visste isje at det va så enkelt og lage en nettside.. Det e jo isje rart det egentlig, flesteparten her bruke jo isje internett i dagliglivet.

Om ein uka og to dager komme Maren på besøk! Tøffing:P Glede meg masse, då ska det opplevas! Hehe..