onsdag 19. september 2007

FOTOSESSION!

Kremen: Moses, Faridah, Margrethe, Kristin ,Juliana og meg.Margrethe suns me skulle vise koss glae me e i is.. Å det gjør me her.. Smartass!


Faridah: min skjønne romveninna å swahili lærer!Oppstilling; Det E faktisk en god del humor i oppstillingen av disse bildene..Meg og Margrethe: ....awwww....


tirsdag 18. september 2007

Gladnyhet!

Nå kan eg med glede meddele at ALLE kan kommentere innleggene mine. Dvs at for eksempel Viktor lenger isje har nogen grunn te å isje skrive her!

Igår va me på besøk på Strømmestiftelsens kontor. Nydelige plass må eg sei, å kjempe engasjerte ansatte. De fikk oss virkelig til å føle oss som en del av organisasjonen. Dessuten fortalte de oss om ett nytt prosjekt "Fattigdomsbekjemper" som dokk sikkert vil hørre mye om fremover. Det e mest retta mot ungdom og går ut på at ungdommene kan velge ett beløp selv som de vil gi i måneden. Når de melde seg inn får de ein "saue-tskjorte" å litt andre effekter som va kult:) Nesten heila klassen meldte seg inn med ein gang..
Va veldigt kjekt å få så bra innføring i arbeidet til organisasjonen, og det viste godt at de har peiling på det de drive me. Gla eg får ver ein del av dette;)

Jadda, snakkis folkens!