onsdag 19. september 2007

FOTOSESSION!

Kremen: Moses, Faridah, Margrethe, Kristin ,Juliana og meg.Margrethe suns me skulle vise koss glae me e i is.. Å det gjør me her.. Smartass!


Faridah: min skjønne romveninna å swahili lærer!Oppstilling; Det E faktisk en god del humor i oppstillingen av disse bildene..Meg og Margrethe: ....awwww....


4 kommentarer:

Kjetil sa...

Så det er dere som har knabba isen! jeg som følte meg så snytt her om dagen når jeg hadde isabstinenser all over the place. peace

Anonym sa...

Hei Maria!
Kjempefint å se vennene dine på bildene. Jeg vet ikke om denne kommentaren kommer fram til deg for jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre men vi får se om det går bra.

Leste nettopp i avisa at Sauda er blitt en Fairtrade-by og at de har en stor konferanse om dette nå. Norges første Fairtrade-by. Det høres vel bra ut for deg som reklamerte for dette. Jeg leter etter slike produkter men det er ikke lett å finne dem.

Ja nå nærmer det seg utreise. Har du syke drømmer om nettene av medisinene? Håper dere klarer dere bra. Romvenninda di ser veldig kjekk ut og der er bra du får skikkelig opplæring i kulturen fra henne som kjenner den. Ha det bra.

Anonym sa...

*Prestasjonsangst*

Anonym sa...

så fine bilder maria! det ser kjekt ut å gå på hald. klem fra elisabeth