fredag 22. februar 2008

..her e guttene som kan posa..

Masaba is back!! Hallemin, så kjekt.. Eg kom te CRO på tirsdag i fire tiden, så en av de første eg ser e Masaba som komme springande mot meg. Blid og fornøyd i kjempefine, reine shorts mamma hadde med fra Norge. Snakte me sosial arbeideren hans i dag, Ronald, for eg lurte på kor han hadde vært.
Han har visst jobba på ett marked et aent sted i byen.. Derfor har me isje sett han. Han seie han vil hjem nå, så eg håpe på det beste.. Hvis han meine det ska eg i hvertfall bli me han jem!

Som sagt har eg vært på Zanzibar ein uka med familien. Masse sol, og sjø og FRUKT, mmm. Eg va litt redd at eg sku få hjemlengsel når di reiste, men ette flyturen til Entebbe va alt som før igjen, spesielt når eg blei tatt i mot av solstrålene Margrethe og Kristin. (hehe, di hadde venta på meg i ein og en halv time så di strålte isje så veldig masse der de sto :P)
Me tri va forresten innom matbutikken den eine kvelden, så sto der to gutter og kikkte på oss og lo.. Me prøvde så godt me kunne å overse de, visste liksom isje heilt ka aent me sko jørr, men så kom di bort då te slutt ”heisann, e dokk fra Norge?”.. De va bergensera! Haha.. me fikk mildt sagt sjokk. Det va isje det me forventa oss i det heile tatt. De va begge opprinnelig fra Sudan, og va nå og besøkte slektå som bor nord i Uganda. Så nå har me planlagt nytt møte i Bergen 17 mai. Det blir konge!

Èn siste ting; me va på fotballkamp i Kampala på mandag. Banen ligna på at den va laget fem minutter før kamp. Masse humper, høyt gress, målene va lagd av påler som i hvert fall isje va rette, og best av alt: En grusveg gikk på heila den eine langsiden –dvs at motorsykler og sykler kjørte frem og tilbake på den eine siden av banen.. Det hørres kanskje ut som at kampen va ein mindre viktig gutter 12 kamp, men det va faktisk eliteserie spillera som spillte. Imponerande nok klagde de isje i det heile tatt, men spillte og vant te slutt kampen:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å følga med på livet ditt i Afrika Maria. Glede meg te rapport når du komme him.
Klem fra søskenbarnet

Anonym sa...

Takk og lov for Masaba! Forstod at du hadde han først i tankene i ferien. Godgutt. Prøv å få han på rett vei. Glemme aldri når du stod og ga han en god klem på gatå i Mbale. Han smilte så fint.
Tenk eg fekk deg ikkje med heim i kofferten.Vi har vært hos Cobi og Jan og vist bilder.
Stor klem fra mor.

Anonym sa...

Hei maria. Det e kjekt å lesa bloggen din, og høra om live i afrika. Me viste filmen dokkers på reunion, og den blei godt likt.te tross for at den va ein god erstattning, så ville me vel egentlig helst hatt dokker der:)

Jostein

Anonym sa...

hei vennen :D
kjempekjet å lesa om livet i afrika. traff faren din her om dagen eg kom kjørrane i kjerrå me todd. kan tro han trakk litt i smilebåndene når store meg kjøre lille todd :D Han fortalte så entusiastisk om besøket i uganda. virka som han e veldig stolt av deg på måten han snakte :D uanz han tipsa meg om bloggen din kjempe kjekt å lesa ser max spennande ut :D her hjemma regne det masse masse. bare rein heile veien kjedelig sgo gitt mye for å ver i afrika jah. du gjør en viktige jobb der nere, stå på- så glede eg meg t å følge med for det sga eg :D btw hilsa fra alle i familien
stor klem fra marita